miercuri, 25 decembrie 2019

În noaptea de Ajun

În noaptea de Ajun, Papa Francisc a oficiat în Catedrala Sfântul Petru din Vatican o liturghie în care a vorbit despre puterea iubirii și a recunoștinței.
"Crăciunul ne aminteşte că Dumnezeu continuă să iubească toţii oamenii, chiar şi pe cei mai răi", a spus Suveranul Pontif. Acesta le-a cerut credincioșilor să nu uite "să spună mulţumesc" deoarece aceasta "este cea mai bună modalitate de a schimba lumea".
"Să nu aşteptăm ca vecinul nostru să devină bun pentru a-i face bine, ca Biserica să fie perfectă pentru a o iubi, ca ceilalţi să ne arate consideraţie pentru a-i servi. Să fim noi primii", a spus Papa, potrivit Agerpres.
Să trăim viaţa ca pe un cadou făcut celorlalţi este "cel mai bun mod de a schimba lumea" şi să îi aducem mulţumire lui Dumnezeu pentru modul în care îi iubeşte pe toţi", a adăugat Suveranul Pontif.
"Cât de des credem că Dumnezeu este bun dacă suntem buni şi ne pedepseşte dacă suntem răi. Totuşi, El nu aşa este. În pofida tuturor păcatelor noastre, continuă să ne iubească", a subliniat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu